Jeg kan godt lide at lave mad og allermest spise mad som man kan dele med andre. ? 

 

Opskrifterne kommer i forskellige forme og kan være mine forældres, families, venners (forældres) eller opskrifter jeg har set i bøger, på nettet, i videoer, mine egne m.m.

En af de frustrationer jeg ofte har oplevet ved at kigge på (primært vietnamesiske) opskrifter er at mange er dem står med amerikanske mål og betegnelser dvs. at man ikke kan hoppe ud i en opskrift uden at bruge tid omregninger.

Derfor: en hjemmeside med opskrifter der er nemt (for mig) at dele med andre og forhåbentligt forståelige vejledninger så I selv kan lave maden.

Alle opskrifter vil være skrevet i metersystemet (gram, deciliter osv.) og være tilgængeligt på dansk, engelsk og så vidt muligt også vietnamesisk.

Der vil være nævnt kildebetegnelser for min viden, henvisninger til andre opskrifter, information til ingredienserne og evt. hvor man kan købe en ret hos forskellige restauranter, caféer m.m.

I er mere end velkommen til at tage kontakt til mig, hvis I der er noget I gerne vil have på siden f.eks. jeres opskrifter, restaurant, butik eller billeder! ? I skal nok blive angivet som kilde ?