Rejechips kan købes færdig tilberedte eller som helt hårde rejechips der selv kan frituresteges. 

Vejledning

Husk at sørge for godt med udluftning.

  1.   Start med at hælde olie op i din (friture)gryde - størrelsen af gryden afgør også mængden af olie men sørg for at der i hvertfald er nogle centimeter dækket og tænd for varmen.
  2. Gør en skål/dørslag klar med køkkenrulle til afdrypning.
  3. Test om olien er klar ved at smide en enkelt rejechip i og vente til den vokser
  4. Når gryden er klar kan du putte et par stykker i af gangen. Der går et par sekunder og de er klar.
  5. Tag dem ud med dit redskab, put dem over i skålen til afdrypningen og læg de næste i.
Chips i pose

Chips i pose

Til afdrypning

Til afdrypning

Klar til servering

Klar til servering

Tip

Det er helt klart billigere at købe en pose og friturestege dem selv, hvis man altså får dem brugt.