4 anretninger 5 min. 15 min. 1

Ristede jordnødder bruges til anretning af retter og giver noget sprødt og knasende. 

Noter

Usaltede jordnødder kan købes med eller uden skal og dette betyder ikke noget for ristningen, men husk at fjerne skallerne før de anrettes.

Vejledning

  1.  Varm en pande op på komfuret
  2. Når panden er lægges nødderne på panden og sørg for at holde dem i bevægelse ved at blande i dem med en et redskab.
  3. Nødderne skal have godt med farve og smag på en for at tjekke om smagen er kommet frem. Pas på de er varme!
  4. Knus dem i grove stykker.
Find mængden af nødder du skal bruge.

Find mængden af nødder du skal bruge.

Put dem på en varm pande.

Put dem på en varm pande.

Husk at vende dem.

Husk at vende dem.

Hold øje med om alle har fået nok farve og smag evt. på en. Husk de er varme.

Hold øje med om alle har fået nok farve og smag evt. på en. Husk de er varme.

Placer i morter når de er klar.

Placer i morter når de er klar.

Knus dem.

Knus dem.