4 - 8 pers. 10 min. 30 min. 1

Opskrift på hjemmelavede vafler og er en dobbeltportion af den fra Valdemarsro.

Noter

Husk at pensle vaffeljernet engang i mellem hvis der brugt mælk i opskriften.

Vejledning

  1.  Bland alle ingredienserne sammen og sigt de tørre varer i for at undgå klumper.
  2. Læs anvisningen på dit vaffeljern og tilbered dem herefter.

På mit vaffeljern anbefaler de at man tager ca 0,5 dl og fylder den bagerste vaffel op med dej og den sørger selv for at sprede den ud.

Den har også en instilling til at angive hvor sprøde vaflerne skal være, så prøv at indstille den til de forskellige muligheder (hvis du har muligheder) og se hvad der fungerer for dig. 

Husk at vaflerne skal placeres på en rist, så de forbliver sprøde. 

waffles bird view

Vaffeldej

Vaffeldej

Vaffeljern

Vaffeljern

Dej i vaffeljern

Dej i vaffeljern

Vaffel i vaffeljernet

Vaffel i vaffeljernet

Færdig vaffel i vaffeljern

Færdig vaffel i vaffeljern

Færdig vaffel til afkøling

Færdig vaffel til afkøling

Tip

Mælk gør dejen mere blød og vand gør dejen mere sprød