12 - 16 pers. 45 min. 45 min. 2

Nem og lækker gulerodskage.

Noter

Oprindelig opskrift er en græskarkage men smager stadig godt med gulerødder og at cremen er lavet med cremefraiche og ikke mascarpone dvs. at cremen er mere flydende og ikke fast.

Vejledning

carrot cake baked

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland olien forsigtigt i.
  3. Vend alle de resterende ingredienser i med kærlig hånd, så æggemassen ikke bliver flad.
  4. Hæld dejen i en smurt bradepande eller 2 springforme.
  5. Bag ved 180º i ca. 35-45 minutter.
  6. Kom flødeosten i en skål.
  7. Sigt flormelis og vaniljesukker i, og rør det sammen.
  8. Det bløde smør og cremefraiche røres dernæst i, til det hele bliver en jævn og blød masse. 
  9. Kom creme på kagen ved servering.
  10. Opbevar kagen på køl, så cremen holder sig frisk.

carrot cake intro