20 stk. 1t 15 min. 1 t. 1

Pølsehorn med sesamdrys og barbecue saucen. 

Noter

 Til opskriften har jeg brugt partypølser men der er frit spil på hylderne til at vælge de pølser man lyster.

Vejledning

  1. Smelt smør i en gryde og lun mælken sammen med smøret.
  2. Hæld det over i en skål, tilføj gær og bland godt sammen indtil gæren er opløst.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser, ælt dejen godt sammen og lad den hæve i en times tid.
  4. Bland ingredienserne til BBQ saucen.
  5.  Når der er gået en time kan du så småt begynde at tænde oven til 200°C (180°C varmluft) og gøre en bageplade klar.
  6. Ælt dejen igen og del den op i 20 stykker (eller samme antal som pølser). 
  7. Når du er klar til at lave pølsehornene så rulles den første ud med en kagerulle.
  8. Læg saucen på den udrullede dej.
  9. Placer pølsen for enden af dejen og rul sammen.
  10.  Lad dem efterhæve i ca. 15 min. på en bageplade.
  11. Pølsehornene pensles evt med vand og sesamfrø før de kommer i ovnen.
  12. De skal have ca. 15 min. i ovnen (afhængig af størrelse).

poelsehorn in the making

Tip

I stedet for at rulle dejen ud til hver enkelt horn, kan man også dele dejen i f.eks. 2 store dej klumper, rulle dem ud og dele den i 8 som en pizza.