Pølsehorn med sesamdrys og barbecue saucen.
Noter
Til opskriften har jeg brugt partypølser men der er frit spil på hylderne til at vælge de pølser man lyster.
Vejledning
- Smelt smør i en gryde og lun mælken sammen med smøret.
- Hæld det over i en skål, tilføj gær og bland godt sammen indtil gæren er opløst.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, ælt dejen godt sammen og lad den hæve i en times tid.
- Bland ingredienserne til BBQ saucen.
- Når der er gået en time kan du så småt begynde at tænde oven til 200°C (180°C varmluft) og gøre en bageplade klar.
- Ælt dejen igen og del den op i 20 stykker (eller samme antal som pølser).
- Når du er klar til at lave pølsehornene så rulles den første ud med en kagerulle.
- Læg saucen på den udrullede dej.
- Placer pølsen for enden af dejen og rul sammen.
- Lad dem efterhæve i ca. 15 min. på en bageplade.
- Pølsehornene pensles evt med vand og sesamfrø før de kommer i ovnen.
- De skal have ca. 15 min. i ovnen (afhængig af størrelse).

Tip
I stedet for at rulle dejen ud til hver enkelt horn, kan man også dele dejen i f.eks. 2 store dej klumper, rulle dem ud og dele den i 8 som en pizza.
-
Mad
-
Snacks
-
Også tilgængelig: EN
-