4-8 pers 20 min 45 min 1

Traditionelt bliver risrullerne dampet på et stykke stof men da det ikke let tilgængeligt i Danmark bliver de lavet på en (pandekage) pande. 

Vejledning

  1. Sørg for at blande dejen sammen så der ikke er flere klumper i og læg til side.
  2. (Kog varmt vand og hæld over de tørre svampe hvis de ikke har været i blød)
  3. Hak løg og judasører.
  4. Steg løg, judasører med hakket grisekød og smag til med salt og peber.
  5. Lav dyppesaucen hvis den ikke er lavet.
  6. Skær iceberg, agurk og pølsen.
  7. Tænd komfuret og gør klar til stegning/dampning af rullerne og lad være med at skrue for højt op for varmen.
  8. Sørg for at hælde et tyndt på panden og læg låg på i et minutter.
  9. Pandekagen er færdig når den ikke længere ser tør ud. Test med de første pandekager der laves og se om de er færdig.
  10.  Når pandekagen er klar vendes den over på et skærebræt (eller lign) hvor der kommes en skefuld fyld i og rulles.
  11. Fortsæt indtil der ikke er dej. Bland jævnligt i dejen.
  12. Anret og server.

Det er muligt at have gang i flere pandekager i gang samtidigt hvis man har pander til det, men husk at holde øje med dem da det går hurtigt. 

Dej på pande - husk at dække den til og hold øje me den

Dej på pande - husk at dække den til og hold øje me den

Fyld i pandekage der er klar til at blive rullet

Fyld i pandekage der er klar til at blive rullet

De kan sagtens laves uden kødfyld.

De kan sagtens laves uden kødfyld.

Tip

Kan spises med Maggi/sojasauce.

Kilde(r)

  • Mor