Vejledning
- Sørg for at blande dejen sammen så der ikke er flere klumper i og læg til side.
- (Kog varmt vand og hæld over de tørre svampe hvis de ikke har været i blød)
- Hak løg og judasører.
- Steg løg, judasører med hakket grisekød og smag til med salt og peber.
- Lav dyppesaucen hvis den ikke er lavet.
- Skær iceberg, agurk og pølsen.
- Tænd komfuret og gør klar til stegning/dampning af rullerne og lad være med at skrue for højt op for varmen.
- Sørg for at hælde et tyndt på panden og læg låg på i et minutter.
- Pandekagen er færdig når den ikke længere ser tør ud. Test med de første pandekager der laves og se om de er færdig.
- Når pandekagen er klar vendes den over på et skærebræt (eller lign) hvor der kommes en skefuld fyld i og rulles.
- Fortsæt indtil der ikke er dej. Bland jævnligt i dejen.
- Anret og server.
Det er muligt at have gang i flere pandekager i gang samtidigt hvis man har pander til det, men husk at holde øje med dem da det går hurtigt.