Simpel opskrift på dybstegte falafler lavet på få ingredienser fra en veninde jeg gik i folkeskole med.

8-12 pers 30 min. 45 min. 2
4-8 pers. 45 min. 30 min. 1

Nem ret der spises med ris og Maggi eller dyppesauce.

2 pers. 5 min. 15 min. 1

Simpel pasta suppe med grisekød og grøntsager i form af ærter, gulerødder og majs der ikke tager lang tid at lave. 

4 pers. 20 min. 45 min. 1

Nem og lækker opskrift på stegte ris med røde hotdog pølser, æg, majs og ærter.

2-4 pers 5 min 10 min 1

Grisekød i karamelsauce med kogte æg og serveres med ris til der før i tiden var en ret der kun blev serveret til nytår men er almindeligt at spise til hverdag nu.

2-4 pers. 45 min. 2 t. 2

Vietnamesisk gryderet lavet på oksekød med gulerødder der har en varmende og dejlig kompliceret smag der spises med (pho) nudler eller franskbrød. Stuvningen er lavet på bl.a. citrongræs, ingefær, stjerneanis og femkrydderi ( ...

6 - 8 pers. 45 min. 2 t. 2

Den berømte vietnamesiske nudelsuppe med oksekød. Navnet "phở bò" består af to ord "phở" som er navnet på selve retten og "bò" som betyder ko, så oversat til phở med oksekød. Suppen smager bedst hvis den har stået natten over e ...

8 -12 pers. 2 t 12 t 2

Vietnamesisk fiskesuppe med tomater, ananas og tamarind. Retten kræver meget at man smager den til fordi ingredienserne kan variere i smag.

4-8 pers. 1 t. 30 m. 2

Traditionelt bliver risrullerne dampet på et stykke stof men da det ikke let tilgængeligt i Danmark bliver de lavet på en (pandekage) pande. 

4-8 pers 20 min 45 min 1

Vietnamesiske gulepandekager (bánh xèo)  lavet på rismel med kokos og gurkemeje samt fyld af bønnespirer, rejer, svinekød og løg.

4-8 pers. 1 t. 45 min. 2

Lette vietnamesiske rispapirsruller med dyppesauce lavet på fiskesauce samt fars hjemmelavede Maggi sauce. Rullerne behøver ikke at indeholde det nævnte her og kan også bruges når man har rester af (grillet) kød, ris(nudler) og grønt. De bl ...

6 - 8 personer 45 min. 35 min. 2