Suppe lavet på hønsesuppe med krabbekød og hvide asparges.  Denne udgave indeholder også champignon, snebævresvamp og vagtelæg anrettet med sort peber og koriander.

16 - 24 pers. 2 t. 4 t. 2

Frisk og let vietnamesisk salat med kogt kyllingestrimler, hvidkål og gulerødder, der serveres som forret.

Denne opskrift er ikke 1:1 med kilden anvendt til opskriften, da mine forældre bl.a. plejer at sylte gulerødderne og hvidkålen. ...

6 - 8 personer 45 min. 25 min. 1

Lækre vietnamesiske forårsruller efter mors opskrift med fyld af grisekød, judasører, gulerødder, kartofler, glasnudler og løg. Lav gerne en stor portion og frys nogle af rullerne ned efter de er rullet og kan nemt frituresteges igen di ...

ca. 100 stk. 1 time 1 time 2

Her er at finde en masse blandede forretter fra salater, til supper og kolde retter.