6 - 8 personer 10 min. 10 min 1

En hjemmebrygget sauce min far begyndte at lave til at komplimentere fiskesauce dyppesauce og også brugt som erstatning for brun sauce hjemme ved mine forældre.

Vejledning

Jeg ved ikke helt hvor den kommer fra, han begyndte bare at lave den et tidspunkt.

  1. Bland vand og sukker i en lille kasserolle indtil sukkeret er opløst.
  2. Maggi og kartoffelmel blandes i. 
  3. Smag saucen til og tilføj evt lidt mere sukker eller Maggi. Bemærk at smagen er lidt melet pga kartoffelmelen, men den kan ikke smages når saucen er færdig. 
  4. Varm gryden op på komfuret og husk at blande i saucen konstant. 
  5. Saucen er klar når den er blevet klar brun og er tyknet og ikke længere er grumset.
  6. Bliv ved med at blande i saucen indtil den begynder at tykne og blive klar, så kan komfuret slukkes og gryden tages af varmen.

Kilde(r)

  • Far