Små takkede grønne blade med en speciel smag. Bruges altid rå i salater og som drys på supper. Fås i mange supermarkeder og hos asiatiske købmænd og kan fås med og uden rødder.
Mynten bliver anvendt både til drikkelse og i madlavningen. Den gør retten eller drikken mere frisk som i en smoothie, mojito eller blot vand tilsat lidt mynte. Der er forskellige typer af mynte og pebermynte er meget populær i tandpasta og bli ...
Bruges i forbindelse med forskellige vietnamesiske salater af typen "gỏi" og også rigtig god til grill kylling. Det er også disse blade der spises til "hột vịt lộn"
"Lette, sprøde kiks lavet af fint stødte rejer, tapiokamel og æggehvider, der presses sammen og tørres. Når dejen steges i varm olie, hæver den og bliver til lette, sprøde kiks der smelter i munden og efterlader en mild rejesmag. De er mege ...
Iceberg er meget populært i salater, da den har en meget mild smag og er sprød. Den er god som en del af fyldet i wraps, durum, friske forårsruller/sommerruller og de store salatblade i sig selv kan bruges som spiselig "tallerken".