Traditionelt bliver risrullerne dampet på et stykke stof men da det ikke let tilgængeligt i Danmark bliver de lavet på en (pandekage) pande. 

4-8 pers 20 min 45 min 1

Vietnamesiske gulepandekager (bánh xèo)  lavet på rismel med kokos og gurkemeje samt fyld af bønnespirer, rejer, svinekød og løg.

4-8 pers. 1 t. 45 min. 2

Lette vietnamesiske rispapirsruller med dyppesauce lavet på fiskesauce samt fars hjemmelavede Maggi sauce. Rullerne behøver ikke at indeholde det nævnte her og kan også bruges når man har rester af (grillet) kød, ris(nudler) og grønt. De bl ...

6 - 8 personer 45 min. 35 min. 2

En hjemmebrygget sauce min far begyndte at lave til at komplimentere fiskesauce dyppesauce og også brugt som erstatning for brun sauce hjemme ved mine forældre.

6 - 8 personer 10 min. 10 min 1

Vegetarisk dyppesauce baseret på en vegetarisk dyppesauce til vietnamesiske crepes og en dyppesauce til hot pot med koriander.

4-8 5 min 5 min 1

Sauce lavet på vand og sukker der giver sødme og farve til retter.

5 min. 15 min. 1

Ristede jordnødder bruges til anretning af retter og giver noget sprødt og knasende. 

4 anretninger 5 min. 15 min. 1

Vietnamesisk dyppe sauce lavet på fiskesauce og er en universal sauce der anvendes til mange forskellige vietnamesiske retter. Saucen kan bruges til sommerruller/friske forårsruller, risnudelsalater, grillet kød der spises med ris, banh hoi m.m ...

6 - 8 personer 10 min 10 min 1

Nem og lækker gulerodskage.

12 - 16 pers. 45 min. 45 min. 2

Opskrift på hjemmelavede vafler og er en dobbeltportion af den fra Valdemarsro.

4 - 8 pers. 10 min. 30 min. 1

Pølsehorn med sesamdrys og barbecue saucen. 

20 stk. 1t 15 min. 1 t. 1

Rejechips kan købes færdig tilberedte eller som helt hårde rejechips der selv kan frituresteges. 

5 min 30 min. 1

Oversigt over alle opskrifter der findes på hjemmesiden.