Suppe lavet på hønsesuppe med krabbekød og hvide asparges.  Denne udgave indeholder også champignon, snebævresvamp og vagtelæg anrettet med sort peber og koriander.

16 - 24 pers. 2 t. 4 t. 2

Frisk og let vietnamesisk salat med kogt kyllingestrimler, hvidkål og gulerødder, der serveres som forret.

Denne opskrift er ikke 1:1 med kilden anvendt til opskriften, da mine forældre bl.a. plejer at sylte gulerødderne og hvidkålen. ...

6 - 8 personer 45 min. 25 min. 1

Lækre vietnamesiske forårsruller efter mors opskrift med fyld af grisekød, judasører, gulerødder, kartofler, glasnudler og løg. Lav gerne en stor portion og frys nogle af rullerne ned efter de er rullet og kan nemt frituresteges igen di ...

ca. 100 stk. 1 time 1 time 2

Simpel opskrift på dybstegte falafler lavet på få ingredienser fra en veninde jeg gik i folkeskole med.

8-12 pers 30 min. 45 min. 2
4-8 pers. 45 min. 30 min. 1

Nem ret der spises med ris og Maggi eller dyppesauce.

2 pers. 5 min. 15 min. 1

Simpel pasta suppe med grisekød og grøntsager i form af ærter, gulerødder og majs der ikke tager lang tid at lave. 

4 pers. 20 min. 45 min. 1

Nem og lækker opskrift på stegte ris med røde hotdog pølser, æg, majs og ærter.

2-4 pers 5 min 10 min 1

Grisekød i karamelsauce med kogte æg og serveres med ris til der før i tiden var en ret der kun blev serveret til nytår men er almindeligt at spise til hverdag nu.

2-4 pers. 45 min. 2 t. 2

Vietnamesisk gryderet lavet på oksekød med gulerødder der har en varmende og dejlig kompliceret smag der spises med (pho) nudler eller franskbrød. Stuvningen er lavet på bl.a. citrongræs, ingefær, stjerneanis og femkrydderi ( ...

6 - 8 pers. 45 min. 2 t. 2

Den berømte vietnamesiske nudelsuppe med oksekød. Navnet "phở bò" består af to ord "phở" som er navnet på selve retten og "bò" som betyder ko, så oversat til phở med oksekød. Suppen smager bedst hvis den har stået natten over e ...

8 -12 pers. 2 t 12 t 2

Vietnamesisk fiskesuppe med tomater, ananas og tamarind. Retten kræver meget at man smager den til fordi ingredienserne kan variere i smag.

4-8 pers. 1 t. 30 m. 2

Oversigt over alle opskrifter der findes på hjemmesiden.