Suppe lavet på hønsesuppe med krabbekød og hvide asparges. Denne udgave indeholder også champignon, snebævresvamp og vagtelæg anrettet med sort peber og koriander.
Lækre vietnamesiske forårsruller efter mors opskrift med fyld af grisekød, judasører, gulerødder, kartofler, glasnudler og løg. Lav gerne en stor portion og frys nogle af rullerne ned efter de er rullet og kan nemt frituresteges igen di ...
Grisekød i karamelsauce med kogte æg og serveres med ris til der før i tiden var en ret der kun blev serveret til nytår men er almindeligt at spise til hverdag nu.
Vietnamesisk gryderet lavet på oksekød med gulerødder der har en varmende og dejlig kompliceret smag der spises med (pho) nudler eller franskbrød. Stuvningen er lavet på bl.a. citrongræs, ingefær, stjerneanis og femkrydderi ( ...
Den berømte vietnamesiske nudelsuppe med oksekød. Navnet "phở bò" består af to ord "phở" som er navnet på selve retten og "bò" som betyder ko, så oversat til phở med oksekød. Suppen smager bedst hvis den har stået natten over e ...